BusinessCoach & Bestyrelsesmedlem Pernille Hjortkjær

Bestyrelsesmedlem: Digitalt nysgerrig, SOME-erfaring, ejerleder-baggrund, digitalt indfødte, generationsledelse, HR, coaching og kompetenceudvikling?


Velkommen til min bestyrelsesprofil!

Når du læser med her, er det garanteret fordi du er på jagt efter et nyt professionelt bestyrelsesmedlem – en ny bestyrelsesprofil til din bestyrelse.

Og så er du landet det helt rigtige sted.

Gennem de sidste fem år, har jeg nemlig interesseret mig for, uddannet mig indenfor, arbejdet som og sågar undervist i professionelt bestyrelsesarbejde.

I kombination med mine 20 års erfaring indenfor ledelse, HR og kompetanceudvikling gør det mig (selvfølgelig) til et attraktivt professionelt bestyrelsesmedlem.

Og med min viden om virksomhedskultur helt generelt – og om arbejdskulturen i forskellige medarbejdergruppe som f.eks. de digitalt indfødte gør det mig unik i forhold til mange af de udfordringer som virksomheder i dag, står overfor i forhold til rekruttering og fastholdelse af medarbejdere.

Som særlig trumf er jeg ovenihatten som få jævnaldrende ekstremt digitalt nysgerrig, hvilket giver mig nogle helt særlige kompetencer til at bevæge mig i spændingsfeltet mellem “den nye” og “den gamle” tid.

Kort om mig: 

 • Født i 1975
 • Mor til tvillingepiger fra 2006
 • Har arbejdet med ledelse og HR siden 1998, herunder som rekrutteringskonsulent i 5 år, jobkonsulent for ledige i 3 år, som kursusudvikler og -indkøber af kurser og efteruddannelser i 7 år og som HR-ansvarlig i 2 år. 
 • Har haft mit eget enkeltmands konsulentfirma PE3A BusinessAntropologi (med fokus på forandring af virksomhedskultur) siden 2012
 • Har de seneste år interesseret mig mere og mere for opbygning af online forretning og har bla tilføjet online produkter til min egen forretning
 • Har en bestyrelsesuddannelse med fokus på SMVere fra Aarhus Universitet – Social Sciences
 • Bestyrelseserfaring både fra den frivillige verden og fra en mindre vækstvirksomhed

Du kan finde mig på Linkedin her.

The following two tabs change content below.

Pernille Hjortkjær

Pernille er uddannet antropolog fra Aarhus Universitet, og har sidenhen taget et utal af efteruddannelser bl.a. som coach, proceskonsulent og projektleder. I 2012 grundlagde hun et af Danmarks første antropologiske konsulenthuse PE3A BusinessAntropologi (https://pe3a.dk), hvor hun rådgiver virksomheder om virksomhedskultur. I 2014 begyndte hun at rådgive selvstændige i at opbygge en økonomisk og menneskeligt bæredygtig forretning (https://.pernillehjortkjaer.dk). Siden 2016 har hun opbygget PengeAkademiet (https://pengeakademiet.dk), hvor hun deler sin viden om penge og investering, så helt almindelige mennesker får en mulighed for at få flere penge mellem hænderne og mere frihed.

Spread the love
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.