Marianne Riber om ledercoaching

Leder Coaching

Her kan du læse Marianne Ribers feedback efter at have købt Leder Coaching ved Pernille Hjortkjær.

ledercoaching
Marianne Riber er Senior Konsulent hos CENTROVICE og har benyttet sig af LederCoaching hos Pernille Hjortkjær.

Hvad var din udfordring, inden du tog kontakt til Pernille Hjortkjær?

Inden jeg kontaktede Pernille kæmpede jeg med indre vrede og manglende livsglæde. Jeg lægger stor vægt på at udstråle energi, glæde og optimisme, men jeg kæmpede en indre kamp. Vreden ramte mig ofte, lidt som lyn fra en klar himmel, og den tog meget energi. På mit arbejde kunne jeg godt dække over den, men jeg følte mig uærlig med at skjule noget. Jeg vil gerne udstråle, at jeg levede harmonisk og i balance, selvom jeg er en arbejdshest, men jeg manglede ofte den sande følelse.

Hvordan hjalp Pernille dig genne Leder Coaching?

Pernille hjalp mig til at finde ud af, hvor vreden kom fra og ved hjælp af fysiske øvelser bremse og parkere den.

Det gjorde en stor forskel, at jeg fik værktøjer til at gå aktivt i vreden og parkere den, men det afgørende gennembrud var, da jeg forstod, hvorfor jeg bliver så vred.

Det handler om, at jeg er et menneske med stærke værdier og præference for at handle ud fra følelser. Jeg har en stærk maskulin energi og stort drive. Min kreativ side fyldte meget som barn og ung, men er blevet tilsidesat som voksen til fordel for prioritering af karriere.

Vreden kommer af ubalance i livet, og den er rettet mod nogle bestemte emner. Jeg reagerer på værdinormer i samfundet og hos personer, fordi jeg selv har stærke værdier. Jeg har haft nogle gode snakke med Pernille om, hvornår det er, at det giver mening at ”blande sig” og forsøge at påvirke andres værdier, og hvornår jeg med god samvittighed kan lade det ligge.

Vi har arbejdet meget med livsindhold. Hvordan ser det ud, hvordan vil jeg gerne have det, og hvordan kommer jeg derhen. I processen har jeg fået vendt mange sten i forhold til, hvad der er vigtigt for mig, og vi har arbejdet i dybden med afklaringen.

Hvilken forskel har du kunnet mærke efter din snak med Pernille?

Efter mine samtaler med Pernille har jeg fået smilet frem. Jeg har fået mere balance og ro i dagligdagen. Vreden tager mindre energi – den kommer, men jeg kan parkere den, jeg ved jo, hvad den kommer af, og det er ikke noget, jeg skal handle på. Jeg mærker en stor glæde ved, at jeg nu giver mig lov til at have andre visioner for livet end dem, der vedrører karriere. Jeg kan være autentisk i hverdagen, og jeg er sikker på, at det vil styrke mig som leder.

Selvom jeg løbende har arbejdet med mine værdien og personprofil, så har Pernille formået at komme et spadestik dybere. Jeg er blevet bevidst om, at jeg i høj grad træffer beslutninger på et værdibaseret grundlag – tænk, jeg troede, at jeg var et rationelt og analyserende menneske..

Jeg har i mange år vidst, at min intuition i høj grad styrer mine handlinger, men i mit arbejde som økonomikonsulent har jeg haft svært ved at få den brik til at passe ind. Pernille har åbnet nye vinkler at se det på, sådan at jeg nu ser styrken ved den egenskab – også i mit arbejde.

Hvad synes du er Pernille absolutte forcer?

Pernille er god til at stille de rigtige spørgsmål, så jeg kommer ind til kernen i problemerne. Hun er meget rummelig, og går ikke i ekspertrollen. Hun har virkelig evnen til at få mig til at finde svarene selv. Hun formår at inddrage de rigtige værktøjer på en naturlig måde.Klippekort til leder coaching hos Pernille Hjortkjær

Det har været en svær beslutning at åbne op for min vrede-udfordring til et andet menneske. Jeg er meget overrasket over, at jeg, på ret kort tid, har fået bearbejdet en tung sten på min vej. Derfor vil jeg også bruge Pernille igen, hvis jeg kommer ud i situationer – med kunder, kolleger eller familie – som jeg har svært ved at få løst. Jeg vil gerne, at de udfordringer jeg møder i livet, skal styrke mig som menneske. Jeg har fået vished for, at med Pernilles hjælp, kan jeg få det til at ske.

– Marianne Riber, Senior Konsulent

 

Læs mere om Leder Coaching her.

 

Facebook kommentarer
The following two tabs change content below.
Pernille Hjortkjær er Direktør, BusinessAntropolog og Coach i PE3A BusinessAntropologi. Pernille hjælper virksomheder med at sætte ord på deres virksomhedskultur og udvikle den i den retning de drømmer om. Det skaber sammenhængende, autentiske og handlekraftige virksomer. Pernille er desuden forfatter til bøgerne: Fra Pionervirksomhed til netværksorganisation og Kender du dine medarbejdere?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.