Pernille Hjortkjær underviser på Sæt dig i direktørstolen - og få succes som selvstændig

Måske har du hørt om mine LederSaloner?

Og måske har du spekuleret på, hvem der mon deltager i en LederSalon?  Lad mig derfor præsentere dig for Henrik der deltager i LederSalonen for ejerledere. 

Henrik Hansen er 34 år og selvstændig landmand på 9. år. Han har 1300 mink tæver, producerer 3500 slagtesvin og driver 65 ha jord. Derudover er han gift og har to børn. 

Jeg har spurgt Henrik om, hvorfor han har tilmeldt sig LederSalonen, og hvilket udbytte han forventer at få.

Her kan du se, hvad han svarede mig:

“Jeg har meldt mig til LederSalonen, fordi jeg mangler andre i samme situation til at sparre med på et professionelt plan – gerne nogle, der tør holde en op på sine mål.
Mine daglige udfordringer er både at skulle svinge pisken og holde guleroden. Det at holde fokus mod de mål, jeg har sat for min produktion. Jeg ser salonen som en mulighed for at møde andre ledere, som måske kan enten holde guleroden eller svinge pisken, så jeg når i mål. Samt at finde motivationen tilbage, da det at skulle levere giver mig motivation. 
Men det kan også være, at det at få andres øjne på min drift kan gøre, at jeg finder nye muligheder. 
En rådgivning og ærlige meninger jeg ikke tror, jeg ellers kan købe mig til ved alm. rådgivning.”
Diversitet er et af grundelementerne i en LederSalon – så hvis du måske undrer dig over, hvad du mon kan lære af en landmand, hvis du fx ejer en IT-virksomhed, vil du blive overrasket over, hvor mange af de samme udfordringer, I står med.

Når du møder andre i samme position som dig selv, men på tværs af grænser, finder du ofte ud af, at de problemer du selv tumler med, allerede er blevet løst i andre brancher eller virksomheder.

Når du får tid til at stille de ledelsesmæssige spørgsmål, som du ikke har tid til i hverdagen, bliver det pludselig tydeligt for dig, hvor mange overbevisninger om din egen virksomhed, du er styret af. Når du begynder at udfordre de overbevisninger, kan du for alvor ændre vaner, som kan skabe den forandring, du drømmer om. 

Uanset om du drømmer om at tjene flere penge, arbejde mindre, blive bedre til at fejre succeser, blive mere motiveret, så vil du nå det i løbet af det år, LederSalon kører. And that’s a promise.

Vil du også være en del af et fortroligt netværk af ejerledere, kan du læse mere om LederSalon her.

–> Husk også at tilmelde dig nyhedsbrevet, hvor du får GRATIS tips og tricks til hvordan du bliver en bedre leder – du får med det samme et GRATIS eksemplar af e-bogen Kender du dine medarbejdere? Om arketyper på arbejdspladsen

 

Facebook kommentarer
The following two tabs change content below.
Pernille Hjortkjær er Direktør, BusinessAntropolog og Coach i PE3A BusinessAntropologi. Pernille hjælper virksomheder med at sætte ord på deres virksomhedskultur og udvikle den i den retning de drømmer om. Det skaber sammenhængende, autentiske og handlekraftige virksomer. Pernille er desuden forfatter til bøgerne: Fra Pionervirksomhed til netværksorganisation og Kender du dine medarbejdere?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.