I gang med Simplero

john-andersson

Brug tiden ved tastaturet effektivt100 tips og tricks til at bruge dine daglige computerprogrammer meget smartere (også alle dem du ikke kender, selvom du troede du arbejdede super smart i forvejen!) 

Spar tid ved tastaturet – Få 5 timer mere om ugen til det vigtige!

Tilmeld dig med det samme

I 2016 har vi følgende dagskurser:

Konkrete værktøjer der virker.

På dette kursus går vi fra teori til praksis, ingen varm luft og mystiske teorier. Du får konkrete værktøjer der betyder varige ændringer allerede mens du sidder i kursuslokalet.

Du vil gerne have mere tid i hverdagen, til de vigtige ting, til familien eller til din fritid? Men føler at opgaverne hober sig op og du har svært at nå alle deadlines?

Personlig effektivitet - spar tid ved tastaturet - konkrete fif ved computerenSom leder bruger du meget tid på strategier, økonomi, produktion mm, men hvad med tiden foran tastaturet? Tænk på hvor mange timer du bruger sammen med din pc dagligt, det er ikke småting hvis du tæller mail håndtering og alt det andet sammen. Derfor er det også her du virkelig kan hente tid, overblik og overskud ved at være helt skarp.

Kurset får dig til at gå fra alle de gode intentioner og teorier til at få dem udført i virkeligheden og giver dig det helt rigtige set up for at kunne benytte det du har lært fremadrettet.

Du har helt sikkert deltaget på et kursus hvor du var vildt begejstret da du gik derfra for blot at opleve at en stor del af det lærte ikke formåede at omsætte sig til konkrete ændringer.

På dette kursus omsætter vi det lærte til konkrete handlinger allerede i løbet af kurset, så du dagen efter har det helt rigtige set up som gør at de nye vaner kommer helt naturligt.

Konceptet er blandt andet baseret på, at du medbringer din bærebare pc og får den sat op, så den sparer dig for tid dagligt.

Dette kursus er ikke et kursus som du kender det, for her handler alt om dig og dine vaner – og tips og tricks til smartere vaner.

Tilmeld dig med det samme

I 2016 har vi følgende dagskurser:

Bruger du dagligt? Lær de fem kommunikationstyper at kende

  • Hurtige trin
  • Ryd op knappen
  • Søgemapper
  • Ruden personer

Hvis ikke så vil dette kursus give dig en saltvandsindsprøjtning af effektive metoder og knapper som vil frigøre oceaner af tid. 

Tilmeld dig med det samme

I 2016 har vi følgende dagskurser:

Den præcise adresse, praktiske oplysninger og andet kursusinformation sendes direkte til alle deltagere.

stempel3Der er kun 8 pladser på hvert kursus. For at du kan få mest muligt ud af kurserne er der kun 8 deltagere på hvert hold. Det er din garanti for, at det du lærer undervejs på kurset, passer præcis til dine konkrete aktuelle udfordringer – simpelthen fordi du med det lave deltagerantal har adgang til at stille masser af spørgsmål, få svar på dine spørgsmål og ikke mindst arbejde med dine konkrete udfordringer med det samme undervejs på kursusdagen.

Vi fokuserer på

  • Konkrete mål for nye vaner efter kurset

Så du går direkte tilbage på arbejdet med følgende værktøjer

  • En tom indbakke
  • Hurtigere adgang til dine vigtige dokumenter
  • Et tomt skrivebord
  • Nye værktøjer såsom hurtige trin, ryd op og søgemapper.
  • Kort fortalt: en helt ny måde at arbejde på. Simpelt og effektivt

Spar tid ved tastaturet og få 5 timer mere om ugen! Du bestemmer selv hvad du vil bruge tiden på!

En enkel strategi, der med statsgaranti vil revolutionere din indbakke.

KursusdagenPersonlig effektivitet - konkrete fif ved computeren

Kurset i Personlig effektivitet – spar tid ved tastaturet er en blanding af k
orte oplæg fra John Andersson, diskussion og praktisk arbejde med udvalgte værktøjer direkte på din pc.

Kurset har høj grad af deltageraktivitet – så du allerede på kurset bliver mere fortrolig med dine nye værktøjer.

Vi forudsætter høj deltageraktivitet.

Kurset foregår fra kl. 9.00-16.00.

 

 

Hvem er kurset for?

Dig, der er chef, konsulent, rådgiver eller på anden måde fagspecialist og som lever af din tid. Måske tænker du: “Jeg er chef, jeg burde kunne de her ting” eller “Jeg har taget en lang uddannelse, jeg burde kunne finde ud af at bruge en computer rigtigt”.  

Men nej, uanset hvor mange timer du dagligt tilbringer ved en computer – eller hvor mange år du har læst på universitetet, så gør det dig ikke til ekspert i smarte måder at bruge din computer på.

Er du derfor autodidakt computerbruger som en stor del af den danske befolkning er, så har du garanteret også nogle unoder og uhensigtsmæssigheder, som du kan spare meget tid på at få luset ud i. 

Tidligere deltager udtaler:

“John Andersson er en meget godt forberedt, velformuleret og talentfuld IT-konsulent. Han har formået at udfordre/ændre daglige rutiner og arbejdsproces til det bedre dvs. forbedring af både individuel person- (og team) ressourcer.” 

– David Dollerup, Manager of Supply Chain Planning, Top Toy.

 

Pris:

4.995 kroner eks. moms. Det er altså kun få timer om ugen du skal optimere for at kurset tjener sig selv hjem. Det er en lille, men langsigtet, investering, der giver dig værdi fra dag et.

Tilmelder du dig senest 6 uger inden kursets afholdelse, får du en EARLY BIRD rabat på 500 kr. 

Og du har mulighed for at betaler i rater, så din udgift fordeler sig over tre måneder. 

Tilmeld dig med det samme

I 2016 har vi følgende dagskurser:

john-andersson

 

Din underviser: John Andersson

John Andersson har speciale i optimering af processer og rutiner. Han er uddannet Microsoft Certified Systems Engineer og har et Certificate in Business Administration fra AVT, Harvard og Massachusetts Institute of Technology i Boston.

John Andersson har 10 års erfaring i at hjælpe andre med at optimere deres processer. Hans tilgang er meget praktisk orienteret, her får du ingen luftige teorier, men konkrete løsninger på din udfordringer.

Tilmeld dig med det samme

I 2016 har vi følgende dagskurser:

–> Husk også at tilmelde dig nyhedsbrevet, hvor du får GRATIS tips og tricks til personlig effektivitet og et arbejdsliv i balance.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.