Marie-Louise fik hjælp til teknikken i Simplero

Hjælp til teknikken i Simplero!

Marie-Louise drømte om at komme i gang med at sælge sit kursus online, men havde i flere måneder kæmpet med at få teknikken til at spille og havde brug for hjælp til at komme godt i gang med softwaret Simplero – det system jeg på det varmeste anbefaler til folk, der som Marie-Louise drømmer om at sælge online kurser og medlemsklubber. 

Hør hvordan hun fik hjælp til teknikken ved at deltage på workshoppen Kom godt i gang med Simplero.

Hvem er du, og hvad laver du?Marie-Louise havde brug for hjælp til teknikken i Simplero

Jeg hedder Marie-Louise Bregendahl og er Indehaver af RecreateYou der er et selvudviklingsforløb for kvinder, der ønsker at rydde op i deres kærlighedsbagage inden de går ind i et nyt forhold.

Hvad var din situation/udfordring inden du kom på workshoppen Kom godt i gang med Simplero?

Inden jeg kom til Pernilles workshop Kom godt i gang med Simplero ville jeg gerne lave en online udgave af mit live forløb, for at komme ud over geografiske begrænsninger – men var vældig forhindret i at komme igang pga. teknikken. Jeg havde altså brug for hjælp til teknikken.

I tre måneder havde jeg bokset en del med teknikken – og havde flere gange fået at vide, at jeg ikke kunne bruge Simplero sammen med mit hjemmesidesystem. 

Hvordan havde du det/følte du det inden workshoppen Kom godt i gang med Simplero?

Jeg var meget utålmodig efter at komme igang – og fustreret over ikke at komme videre i mit online projekt. Jeg følte, at jeg spildte tiden for hver dag der gik, hvor jeg i stedet kunne have hjulpet en masse kvinder med mit online forløb.

Hvordan oplevede du workshoppen Kom godt i gang med Simplero?

Selve workshoppen Kom godt i gang med Simplero oplevede jeg som en god og grundig guidens i “how to” – der var pædagogisk nok til at jeg selv kunne gøre det hele forfra igen næste dag med endnu et produkt.

Hvad er det vigtigste du har taget med dig fra workshoppen?

Det vigtigste jeg har taget med mig fra workshoppen er, at det ikke er så svært som det ved første øjekast så ud, da jeg først havde set det hele én gang og fået hjælp til teknikken. 

Hvad synes du, er Pernilles største styrke i forhold til at få hjælp til teknikken i Simplero?

Pernilles største styrke er helt klar hendes grundighed.

Hvad synes du, er det bedste tip, Pernille har givet dig?

Jeg husker ikke et decideret tip, men syntes egentlig bare Pernille var meget grundig og god til at få os alle med, som jo faktisk var nogle ret forskellige steder i vores egen proces.

Hvordan er din situation i dag her oven på workshoppen?

Jeg har lavet mit live produkt færdigt i dag også og aktiveret min profil, så jeg syntes jeg fik en rigtig god kickstart hos Pernille.

Hvordan har du det/føles det nu oven på workshoppen?

Piece off cake 🙂 Og at det bliver sjovt at arbejde videre med indholdet på et senere tidspunkt.

———-

Marie-Louise deltog i workshoppen Kom godt i gang med SIMPLERO – du kan også deltage i en workshop og komme godt i gang med din online forretning. 

Læs mere – og tilmeld dig Kom godt i gang med SIMPLERO —> her

Er du ikke helt klar til at komme i gang endnu? Eller vil du blot gerne have inspiration til, hvordan du opbygger en langsigtet online forretning baseret på din viden og erfaring? 

Så tilmeld dig nyhedsbrevet – og få mine GRATIS tips & tricks til, hvordan du opbygger en langsigtet ONLINE forretning baseret på din viden og erfaring. 

Tilmeld dig nyhedsbrevet —> her

Facebook kommentarer
The following two tabs change content below.
Pernille Hjortkjær er Direktør, BusinessAntropolog og Coach i PE3A BusinessAntropologi. Pernille hjælper virksomheder med at sætte ord på deres virksomhedskultur og udvikle den i den retning de drømmer om. Det skaber sammenhængende, autentiske og handlekraftige virksomer. Pernille er desuden forfatter til bøgerne: Fra Pionervirksomhed til netværksorganisation og Kender du dine medarbejdere?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.