Arbejde struktureret og effektivt med et kursus i personlig effektivitet

Arbejde struktureret og effektivt?

Herman Kjeldgaard, Production Manager hos Tetra Pak, ville gerne lære at arbejde struktureret og effektivt. Derfor deltog han på kurset i Personlig effektivitet med Trine Kolding. Hør hans historie om, hvad han fik ud af kurset.

 

Hvad var din udfordring, inden du tilmeldte dig kurset Personlig effektivitet – få en tidsstyrers mindset med Trine Kolding?

Min daglige udfordring var at arbejde struktureret og effektivt, få arbejdsopgaverne prioriteret og systematiseret. At skabe mere tid til at få enkelte arbejdsopgaver afsluttet, når jeg er begyndt på dem og ikke springe rundt i forskellige opgaver samtidig.

 

Hvordan hjalp kurset Personlig effektivitet – få en tidsstyrers mindset med Trine Kolding dig?

Kurset gav mig et billede af, at det ofte drejer sig om at sætte mål for sig selv og som ovennævnte struktur i hverdagen og gennemførelse af de målsætninger.

At jeg selv bestemmer mig for, at det er et “must”. Hvis jeg løbende fastholder den form for arbejdsmoral, vil jeg tro, at jeg vil få en mindre forvirret dagligdag og have en bedre følelse, når jeg afslutter min arbejdsdag.

 

Hvilken forskel har du mærket efter kurset Personlig effektivitet – få en tidsstyrers mindset med Trine Kolding?

Motivation for at arbejde med at gøre min dagligdag mere struktureret og få opgaver afsluttet og igen få styr på min mailboks.

 

arbejde struktureret og effektivt

Hvilket værktøj/tankesæt rykkede dig mest efter kurset Personlig effektivitet – få en tidsstyrers mindset med Trine Kolding?

Mailboksen er virkelig noget, jeg skal arbejde med og kan forhåbentlig fjerne noget af min egen dårlige samvittighed.

En To-do liste er et værktøj, jeg bruger i dag, men jeg kan gøre den bedre og anvende den på en mere målrettet liste med terminer for de enkelte opgaver, hvilket vil give mig mere overblik og ro omkring daglige og fremadrettede opgaver.

At tømme hjernen og give sig selv ro.

Et dejligt udtryk er “at trykprøve en opgave”, som virkelig er et godt udtryk for at tænke lidt kritisk over, om en opgave er veldefineret, eller er det bare noget, der skal gennemføres uden væsentlig værdi. Det er et godt redskab.

 

Hvad synes du er Trines absolutte forcer?

Trine kan sit kram, er velforberedt, giver plads til alles interesser og giver feedback på dem i den udstrækning, der er plads til det. Hun fremstiller mange oplevelser fra hendes karriere om problemstillinger og løsningsmodeller og som ofte består af ret simple og geniale værktøjer.

Trine er god til at formidle budskabet, så alle kan være med.

Det var dejligt, at kurset ikke blev fremstillet med 100 power points, men med flip over som gav et mere personligt udtryk og en bedre forståelse.

 

– Herman Kjeldgaard er Production Manager hos Tetra Pak.

Læs mere om kurserne i Personlig effektivitet med Trine Kolding her.

 

–> Husk også at tilmelde dig nyhedsbrevet, hvor du får GRATIS tips og tricks til personlig effektivitet og et arbejdsliv i balance.

Facebook kommentarer
The following two tabs change content below.
Pernille Hjortkjær er Direktør, BusinessAntropolog og Coach i PE3A BusinessAntropologi. Pernille hjælper virksomheder med at sætte ord på deres virksomhedskultur og udvikle den i den retning de drømmer om. Det skaber sammenhængende, autentiske og handlekraftige virksomer. Pernille er desuden forfatter til bøgerne: Fra Pionervirksomhed til netværksorganisation og Kender du dine medarbejdere?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.